Párisi Passage Restaurant
Oppmøte presis kl. 20.00. Middagen betales på forhånd, og drikke betales rett i etterkant (Vipps).
Párisi Passage Restaurant i Budapest er en elegant restaurant som ligger i det historiske Párisi Udvar, et restaurert arkitektonisk mesterverk med storslått glasskuppel og utsmykkede detaljer. Restauranten tilbyr en raffinert meny som kombinerer moderne gastronomi med tradisjonelle ungarske retter, alt servert i en luksuriøs og unik atmosfære. Med sin imponerende beliggenhet og stilfulle interiør, tiltrekker Párisi Passage både lokale og internasjonale gjester som søker en ekstraordinær spiseopplevelse.
3-retters meny
Starter. ROASTED PUMPKIN SALAD. Pomelo, Pumkin Seeds, Burrata, Pumpkin Seed Oil
Main Cource. DUCK LEG CONFIT. Coffee-Celery Cream, Chicory, Kumquat
Dessert. CHOCOLATE TRIOLOGY. Dark Chocolate, Milk Chocolate, White Chocolate, Coffee
Tanja: Hovedrett - Duck confit (32 EUR / person + 14% service charge)
Kaya: Hovedrett - Duck confit (32 EUR / person + 14% service charge)
Agnes: Hovedrett - Salmon steak (32 EUR / person + 14% service charge)
Anne-Gina: Hovedrett - Salmon steak (32 EUR / person + 14% service charge)
Ellen: Hovedrett - Salmon steak (32 EUR / person + 14% service charge)
Hanne: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Janne: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Elin: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Hege: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Camilla: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Heidi: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Marianne: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Tonje: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Solveig: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Gunhild: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Sarah: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Inger: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Birgit: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Tone: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)
Bente: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)