Tilbake til alle arrangementer

Middag

Párisi Passage Restaurant

Oppmøte presis kl. 20.00. Middagen betales på forhånd, og drikke betales rett i etterkant (Vipps).

Párisi Passage Restaurant i Budapest er en elegant restaurant som ligger i det historiske Párisi Udvar, et restaurert arkitektonisk mesterverk med storslått glasskuppel og utsmykkede detaljer. Restauranten tilbyr en raffinert meny som kombinerer moderne gastronomi med tradisjonelle ungarske retter, alt servert i en luksuriøs og unik atmosfære. Med sin imponerende beliggenhet og stilfulle interiør, tiltrekker Párisi Passage både lokale og internasjonale gjester som søker en ekstraordinær spiseopplevelse.

3-retters meny

Starter. ROASTED PUMPKIN SALAD. Pomelo, Pumkin Seeds, Burrata, Pumpkin Seed Oil

Main Cource. DUCK LEG CONFIT. Coffee-Celery Cream, Chicory, Kumquat

Dessert. CHOCOLATE TRIOLOGY. Dark Chocolate, Milk Chocolate, White Chocolate, Coffee

Tanja: Hovedrett - Duck confit (32 EUR / person + 14% service charge)

Kaya: Hovedrett - Duck confit (32 EUR / person + 14% service charge)

Agnes: Hovedrett - Salmon steak (32 EUR / person + 14% service charge)

Anne-Gina: Hovedrett - Salmon steak (32 EUR / person + 14% service charge)

Ellen: Hovedrett - Salmon steak (32 EUR / person + 14% service charge)

Hanne: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Janne: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Elin: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Hege: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Camilla: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Heidi: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Marianne: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Tonje: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Solveig: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Gunhild: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Sarah: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Inger: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Birgit: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Tone: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Bente: Meny - 3-retters (60 EUR / person + 14 % service charge)

Forrige
Forrige
29. november

Julemarkeder

Neste
Neste
29. november

Gå til hotellet